Brochures

De volgende brochures zijn verkrijgbaar:

 

Nederlands


 

Bijbelstudie  'Ben ik wel uitverkoren?'

Deze Bijbelstudie kunt u online lezen of downloaden als PDF of  e- pub vanaf deze website. Alle Bijbelteksten van deze Bijbelstudie zijn geciteerd uit de Statenvertaling. Van de Bijbelstudie 'Ben ik wel uitverkoren?' zijn ook (gratis) brochures verkrijgbaar.


 

Jongereneditie 'Ben ik wel uitverkoren? '

De jongereneditie is oorspronkelijk geschreven voor tieners, jongeren en mensen voor wie de Bijbelstudie 'Ben ik wel uitverkoren?' te intensief is, maar deze wordt ook graag door volwassenen gelezen. In de jongereneditie komen dezelfde onderwerpen aan de orde als in de Bijbelstudie brochure 'Ben ik wel uitverkoren?' maar in de jongereneditie is alles eenvoudiger uitgelegd, soms voorzien van een kort verhaaltje of illustratie om alles duidelijker te maken. Je kunt de jongereneditie online lezen of downloaden als PDF of e- pub vanaf deze website. Hiervan zijn ook (gratis) brochures verkrijgbaar. Ook bij de jongereneditie zijn alle Bijbelteksten geciteerd uit de Statenvertaling.

 

 

English


 

Bible study 'What if I am not chosen?'

De Engelstalige Bijbelstudie, 'What if I am not chosen?' met Bijbelteksten uit de King James Version kunt u downloaden als PDF in zowel Letter format als in A4 format of als e- pub.  U kunt deze ook online lezen. Dit is de Engelse vertaling van de Bijbelstudie 'Ben ik wel uitverkoren?'. Hiervan zijn ook  (gratis) brochures verkrijgbaar.

Youth edition What if I'm not chosen?

De Engelse vertaling van de jongereneditie, de youth edition 'What if I'm not chosen?' kun je online lezen of downloaden als PDF, in Letter format of in A4 format of als e- pub. Alle Bijbelteksten zijn geciteerd uit de King James Version. Hiervan zijn ook (gratis) brochures verkrijgbaar.

 

 


 

Copyright
De tekst van deze website mag vrij gedownload en gekopieerd worden om door te geven aan anderen, mits deze ongewijzigd wordt overgenomen, met vermelding van deze website.